Diumenge 21 de Octubre de 2018

EL CONSELL COMARCAL RENOVA EL SISTEMA INFORMÀTIC

El Consell Comarcal del Tarragonès ha signat un contracte amb una empresa de serveis informàtics per l’adquisició i instal·lació de nous equipaments i programes que permetrà millorar i reforçar tot el sistema actual.

Fins l’actualitat part els serveis estaven transferits a empreses externes, la qual cosa limitava la capacitat d’autonomia del Consell en alguns aspectes i tots els serveis i sistemes de l’entitat estaran ubicats dins el mateix edifici. El canvi que representa aquesta actualització, que s’ha fet en col·laboració amb la Diputació de Tarragona, és una renovació quasi total.

S’inclou l’ampliació de la capacitat i seguretat del centre de processament de dades actual, diferents equipaments informàtics (impressores, ordinadors, pantalles, etc.) cobertura wifi a tot l’edifici, les corresponents llicències i permisos i la configuració de programes, cablejat i instal·lació de tots els equips.

La inversió total d’aquesta actualització informàtica és de l’ordre dels 60.000 € i la renovació es farà de forma gradual per tal que l’ens no tingui que interrompre els seus serveis.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D