Divendres 23 de Octubre de 2020

EL CONSELL COMARCAL I L'AJUNTAMENT DEL MORELL PROVEN L'ADAPTACIÓ DEL NOU MODEL DE CONTENIDORS PER A LA RECOLLIDA D'ESCOMBRARIES

EL CONSELL COMARCAL I L'AJUNTAMENT DEL MORELL PROVEN L'ADAPTACIÓ DEL NOU MODEL DE CONTENIDORS PER A LA RECOLLIDA D'ESCOMBRARIES

La rendibilitat de cada ruta és molt més elevada i eficient amb aquest nou sistema.

Ahir va tenir lloc al municipi del Morell una prova de l’adaptació del nou model de contenidors per a la recollida d’escombraries que properament s’instal·larà al municipi. L’acte va comptar amb la presència d'Eloi Calbet, alcalde del Morell; de Joan Martí Pla, president del Consell Comarcal del Tarragonès; de Jesús Padullés, delegat de FCC Medioamiente SA a Tarragona (adjudicatària del servei de buidat); i de Carlos Arango, delegat de l’empresa Nord Iberica SA, subministradora dels contenidors.

El nou model, a diferència de l’existent actualment al municipi, es buida de manera semiautomàtica, afavorint l'eficiència del servei. D’aquesta manera, l'efectivitat de cada ruta és molt més elevada.

El nou sistema de recollida d'escombraries a més de treballar per millorar en paràmetres d'eficiència, també busca una millora en la seguretat dels seus usuaris, donat que disposa d'una plataforma de seguretat per evitar caigudes al fossar durant la descàrrega. Aquestes millores comporten també que el manteniment de l’equip pugui ser molt més reduït.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D