Divendres 23 de Octubre de 2020

EL CONSELL COMARCAL FORMA AL SEU PERSONAL SOBRE APSECTES DE PERSPECTIVA DE GÈNERE

EL CONSELL COMARCAL FORMA AL SEU PERSONAL SOBRE APSECTES DE PERSPECTIVA DE GÈNERE

El Consell Comarcal s’ha compromès en aplicar en la seva organització les mesures necessàries per tal d’avançar en la igualtat i en la implementació de mesures en aquest àmbit.

Els treballadors i les treballadores del Consell Comarcal del Tarragonès van participar el passat dimarts 10 de desembre en una sessió formativa per tal d’incorporar o millorar la mirada amb perspectiva de gènere, de manera transversal, des de tots els departaments de la corporació.

La sessió va anar a càrrec de Vanesa López de la consultoria Genera Innovació i es van tractar aspectes com: la influència de les qüestions de gènere al mon laboral i personal, el diagnòstic i els plans d’igualtat, la utilització d’un llenguatge no sexista, o els avenços en l’establiment d’un protocol d’assetjament, entre altres aspectes.

Aquestes xerrades també s'han implantat en d'altres municipis de la comarca, com és el cas de El Morell, per tal de motivar que puguin posar en marxa accions positives en bé de la igualtat de gènere.

El Consell Comarcal s’ha compromès a aplicar en la seva organització les mesures necessàries per tal d’avançar en la igualtat i en la implementació de mesures en aquest àmbit, tant des de la vessant interna dels propis treballadores i treballadores, com també externa a nivell de l’atenció als seus usuaris i usuàries.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D