Diumenge 21 de Octubre de 2018

EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS PARTICIPA A LA CERIMÒNIA D’INICI DE LES OBRES DE LA CAPELLA DELS SANTS DELS DARRERS DIES

El passat cap de setmana es va celebrar la “Cerimònia Primera Palada” de la nova capella de Tarragona de l’Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies, que marca l’inici de les obres de l’edifici de cinc plantes, amb capacitat per 360 persones, i que estarà ubicat en un solar de 1.925 m2, situat al Carrer Doctor Mallafré, nº 17.

El projecte es desenvoluparà sota la direcció del despatx Milà, amb l’arquitecte Pepe Milà al capdavant i l’arquitecte tècnic Daniel Milà.

A l’acte hi fou convidat el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Daniel Cid, que hi acudí acompanyat per Antonio López, vicepresident de l’ens i president dels Serveis Socials comarcals.

En representació del municipi hi participà Francesc Roca Rosell, Conseller d'Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic a l’ajuntament de Tarragona, que va adreçar unes paraules als presents.

Daniel Cid va acceptar gustosament la invitació del Bisbe de Barri, Francisco Martínez, com testimoni del suport necessari a la diversitat religiosa de la nostra societat, la qual cosa representa una enriquiment de tots els matisos que la conformen.

Segons el Mapa de les Religions a Catalunya, elaborat per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat, l’Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies al Tarragonès representa l’1,72% dels fidels de les minories religioses.

L'Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies, més coneguda com a Església Mormona, és una congregació religiosa fundada als Estats Units l’any 1830.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D