EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS COL·LABORA AMB EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA EN CATALÀ COSTA DAURADA

La 10a edició del FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA EN CATALÀ COSTA DAURADA, esdeveniment organitzat per l’Associació FIC-CAT, tindrà lloc a Roda de Berà del 5 a l’11 de juny de 2017.

El Consell Comarcal del Tarragonès participarà en aquesta proposta cultural innovadora que ha estat un èxit de públic, de concursants, de bones projeccions i de presències notables del nostre cinema. Es tracta d’un projecte que s’està duent a terme des de fa 10 anys consecutius i que ja és un referent en el panorama dels Festivals de cinema del país.

 

El Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada ja fa dies que ha engegat els motors de cara a la propera edició i recentment ha presentat el cartell promocional de la que esdevindrà la desena edició del certamen cinematogràfic, dedicat en aquesta ocasió als i a les guionistes. El cartell, de Roser Nogués, ha estat realitzat amb la tècnica de dibuix vectorial, basant-se en l’espot promocional.

L’espot, el qual ja es pot veure als cinemes OCine, té com a protagonistes l’actor Abel Folk (Vicky Cristina Barcelona, Isabel), els directors Isa Campo i Isaki Lacuesta (directors de La propera pell, pel·lícula guardonada amb el Premi Gaudí a la millor pel·lícula 2017), la guionista i directora Clara Roquet (El Adiós, Les bones nenes), Jep Casellas, elèctric, i Elena Coderch, sonidista.

Està produït per Fractal 7, sota la direcció de Borja Barrera. També es pot visionar al web www.fic-cat.cat i pretén mostrar la importància d’un bon guió per a qualsevol producte audiovisual. En les imatges es veu la guionista, la qual intenta desbloquejar la imaginació en la intimitat del seu escriptori.

El guió tindrà especial rellevància al FIC-CAT 2017, del qual les inscripcions per participar a concurs romandran obertes fins el 24 de març en totes les categories: llargmetratge, curtmetratge, documental, videoclip i centres educatius. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar al web: www.fic-cat.cat

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D