Divendres 23 de Octubre de 2020

EL CONSELL COMARCAL CELEBRA L'ACTE INSTITUCIONAL PER REBUTJAR LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

EL CONSELL COMARCAL CELEBRA L'ACTE INSTITUCIONAL PER REBUTJAR LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

Moment de la lectura del manifest a l'exterior del Consell Comarcal del Tarragonès.

En motiu del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, el Consell Comarcal del Tarragonès ha volgut posar de manifest un cop més la seva implicació per sensibilitzar i donar a conèixer el seu rebuig a la violència masclista. És per aquest motiu que avui ha celebrat l’Acte Institucional al Saló de Plens de la corporació.

L'acte s'ha iniciat amb les paraules de benvinguda per part de Joan Martí Pla, president del Consell Comarcal del Tarragonès qui ha refermat el compromís de l'ens de lluitar en el seu àmbit per erradicar les conductes de violència envers les dones així com donar el màxim suport possible a les víctimes.

En el transcurs d’aquest acte, adreçat a tècnics i polítics locals dels diferents municipis de la comarca, s'ha presentat el Projecte de Punts Violetes del Tarragonès. Per altra banda, Towanda Equitat SCCL ha informat sobre “Els punts violeta en àmbits d’oci”.

Per cloure l'acte, tots els assistents s'han dirigit a l'exterior de l'edifici per compartir la lectura del Manifest Institucional a càrrec de Marisa Méndez de Vigo, consellera de la Dona del Consell Comarcal del Tarragonès, així com també d'Anna Magrinyà, vicepresidenta de la corporació.

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D