Dissabte 31 de Octubre de 2020

DIMARTS VINENT ES LLIURARAN ELS PREMIS D'INVESTIGACIÓ DE BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

DIMARTS VINENT ES LLIURARAN ELS PREMIS D'INVESTIGACIÓ DE BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

Aquests premis tenen l’objectiu d’estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat.

El proper dimarts 3 de desembre tindrà lloc l'acte de lliurament de la 19a edició del Premi d’Investigació de Batxillerat Fundació Catalunya La Pedrera i del Premi d’investigació de Cicles Formatius de Grau Superior Repsol. L’acte s'iniciarà a les 19:00 hores al Paranimf del Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Durant el transcurs de l’acte, els finalistes defensaran públicament els seus treballs abans de la lectura del veredicte. En acabar, el jurat farà pública la lectura de l’acta amb els noms dels guanyadors.

Aquests premis tenen l’objectiu d’estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat, potenciar la recerca fora de l’àmbit universitari, educar els joves en la presentació i defensa pública del treball realitzat i incentivar els centres en la motivació dels seus alumnes a endinsar-se en el món de la investigació.

Ambdós estan dotats amb 850 euros per a l'alumne guanyador i 700 al seu centre escolar. Pel que fa al segon premi, aquest està dotat amb 700 euros per a l'alumne i 700 més per al centre; mentre que el tercer premi són 550 euros a l'alumne i 700 al seu centre educatiu.

Poden presentar-se un màxim de tres treballs d’investigació de Batxillerat per centre educatiu, i en el cas dels Cicles Formatius de Grau Superior es poden presentar tres treballs per família professional.

 

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D