DANIEL CID PREN POSSESSIÓ COM A PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL

En una Sessió de Extraordinària del Consell Comarcal del Tarragonès, el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili, va presentar la seva renúncia, en compliment del pacte realitzat a l’inici de la legislatura, entre els grups convergents i socialista.

A continuació es va procedir a la votació per elecció del nou president, en la que l’únic candidat era el Sr. Daniel Cid, el qual va resultar elegit.

Després de fer el protocol·lari jurament, el nou president es va adreçar als presents demanant-los feina; “En el Consell Comarcal no hi ha d’haver una gestió de dretes o d’esquerres. Hi ha d’haver una gestió per cobrir les necessitats dels municipis i de tots els ciutadans que necessitin els nostres serveis”, va assegurar Daniel Cid. 

A continuació es va realitzar una nova sessió extraordinària per donar compte del nomenament del Vicepresident 1r, Sr. Pere Virgili i també es va presentar la proposta de la substitució de la persona responsable de gerència per Nicolàs Garcia Masero, la qual fou aprovada.

(Veure més imatges)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D