CONVENI ENTRE REPSOL I EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS PER A LA CONVOCATÒRIA DELS PREMIS TARRAGONÈS

Daniel Cid, president del Consell Comarcal del Tarragonès, i Josep Bertran, responsable de Comunicació i Relacions externes de Repsol a Tarragona, han signat un conveni  per tal de garantir la continuïtat de la convocatòria delsPremis Tarragonès els anys 2018, 2019 i 2020.

 

El Consell Comarcal del Tarragonès, convoca, anualment, elsPremis Tarragonès, en tres àmbits Investigació, Creació i Difusió.

 

El PREMI TARRAGONÈS BECA D’INVESTIGACIÓ LUCIUS LICINIUS SURA, enguany ha obert la vintena convocatòria.

La Beca s’atorga a un projecte de treball que es refereixi a la comarca, en el seu conjunt, o als municipis que la componen. L’objectiu és fomentar els treballs de recerca que van configurant la història dels nostres municipis i té una dotació econòmica de 2.450 € i la publicació del treball en el termini d’un any.

 

També s’ha obert la divuitena convocatòria del PREMI TARRAGONÈS DE CREACIÓ LUCIUS ANNEUS FLORUS. L’objectiu d’aquest premi és estimular les activitats de creació en tots els àmbits i fer notòria la trajectòria artística d’una persona o grup vinculat a la comarca, i la divuitena convocatòria del PREMI TARRAGONÈS DE DIFUSIÓ EUTYCHES, que té per objectiu assenyalar una personalitat, entitat o associació, reconeguda en el seu sector professional, que hagi difós o incentivat aspectes culturals, mediambientals o patrimonials del Tarragonès.

 

El reconeixement d’aquests dos premis és un guardó de l’artista Bartolozzi.

 

En ambdós casos, les propostes les presenten les entitats i ajuntaments de la comarca, fins el divendres 27 de juliol de 2018.

 

Les Bases dels Premis Tarragonès2018 i informació d’altres convocatòries es pot consultar a www.tarragones.cat

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D