CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL PATRONAT DE MÚSICA DE VILA-SECA I EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS.

Mitjançant aquest conveni es desenvolupa un pla d’actuacions musicals als municipis i centres d’ensenyament de la comarca

 

El Sr. Pere Virgili Domínguez, president del Consell Comarcal del Tarragonès, i el Sr. Josep M. Pujals i Vallvé, president del Patronat Municipal de Música de Vila-seca, han signat un conveni de col·laboració per tal de promoure la realització d’actuacions musicals als municipis de la comarca. A l’acte de signatura també hi ha assistit el director del Conservatori de Música de Vila-seca, Sr. Josep Solorzano.

 

El Patronat Municipal de Música de Vila-seca compta amb una formació coral el Cor Sant Esteve i diverses formacions musicals (Orquestra Haendel, Orquestra Corelli, Orquestra Lully, Conjunt de guitarres Miquel Llobet, Cor Vivaldi…) que han esdevingut formacions musicals de caràcter permanent amb una dedicació pedagògica i cultural que depassen els principis creadors i que han esdevingut formacions consolidades a la nostra comarca amb una capacitat real d’oferta musical.

 

El Consell Comarcal del Tarragonès és una entitat supramunicipal que té com a finalitat potenciar la capacitat de gestió dels municipis, mitjançant la coordinació i racionalització dels recursos existents, partint del principi de respecte a l’autonomia local.

 

Recollint les inquietuds culturals existents a la comarca, per tal d’ampliar una oferta musical ja existent, el Consell pot coordinar les activitats culturals municipals i col·laborar en la promoció d’activitats musicals, tal com estableixen les directrius sectorials del Programa d’Actuació Comarcal del Tarragonès.

 

Aquest conveni té per objecte el desenvolupament conjunt d’un pla d’actuacions musicals de les formacions que pertanyen al Patronat de Música de Vila-seca, mitjançant el qual es posaran a disposició dels Ajuntaments i dels centres d’ensenyament de la comarca les formacions musicals que determina aquest conveni.

 

(Veure imatges)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D