Divendres 19 de Juliol de 2019

COMPRA D’UN CAMIÓ PER A LA RECOLLIDA DE FRACCIÓ ORGÀNICA

El Consell Comarcal del Tarragonès ha adquirit un nou vehicle per a la recollida de fracció orgànica, adaptat amb una grua per elevar els contenidors i amb funcions de bolquet per depositar les restes orgàniques a les instal·lacions pel seu tractament.

 

El servei de recollida de la fracció orgànica que es cobrirà amb aquest nou vehicle garantirà l’assistència de les necessitats dels municipis d’Altafulla, el Catllar, Creixell, el Morell, la Nou de Gaià, els Pallaresos, Perafort, la Pobla de Mafumet, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, Salomó, la Secuita, Vespella de Gaià i Vilallonga del Camp i es desenvoluparà mitjantçant la gestió de FCC.

 

Aquest camió, construït per l’empresa Trans-Gruas, representa una inversió de més de 66.000 €, que s’ha pogut realitzar amb el suport del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, i de la Diputació de Tarragona.

 

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Daniel Cid, juntament amb el delegat de FCC de Tarragona i Lleida, Jesús Padullés, van inspeccionar el camió i supervisar les funcions que realitzava, per tal de donar el vist i plau i integrar-lo a l’equip professional que ha de realitzar la tasca.

 

 

(Veure més imatges)

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D