Dilluns 6 de Desembre de 2021

REPARTIMENT DE LES TARGETES MONEDER PER GARANTIR ELS AJUTS DE MENJADOR

El Consell Comarcal del Tarragonès lliura a cada ajuntament de la comarca les targetes moneder per tal de poder garantir els ajuts de menjador durant aquest període en el qual els centres estaran tancats. Aquestes targetes han estat creades pel Departament d’Educació i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i van destinades a les famílies que durant aquest curs escolar tenen Ajuts Individuals de Menjador Escolar (beques socioeconòmiques) i també pels Menjadors Preceptius (obligatoris), però només els que tenen seguiment de serveis socials.
REPARTIMENT DE LES TARGETES MONEDER PER GARANTIR ELS AJUTS DE MENJADOR

Aquesta és la imatge de les targetes moneder que es lliuraran a partir d'avui.

El Consell Comarcal del Tarragonès distribueix les targetes moneder de prepagament als diferents ajuntaments de la comarca per tal de poder garantir els ajuts de menjador durant aquest període en el qual els centres estaran tancats. 

A més, el Consell Comarcal del Tarragonès envia un SMS als mòbils de les famílies dels alumnes beneficiaris indicant-los que passin pel punt establert a recollir les targetes el dia, hora i lloc predeterminat (és important respectar el dia i la franja horària indicada),  o el sistema de lliurament segons l'opció ecollida pel municipi. Per a la recollida/lliurament de les targetes moneder cal seguir les recomanacions sanitàries marcades per les autoritats competents. En cas de cua cal guardar la distància recomanada.

Les persones que recullen la targeta moneder (pare, mare o tutor) han de presentar el DNI/NIE de la persona que reculli la targeta moneder a més del DNI/NIE del seu fill/a beneficiari/a de l’ajut.

Les targetes estan precarregades amb un import únic de 40,00€, que correspon a un ajut diari de 4,00 € pels deu dies que estan tancats els centres, independentment del tipus d'ajut garantit que tinguessin. La targeta moneder pot utilitzar-se en qualsevol establiment d’alimentació que disposi de termina punt de venda (TPV). Es pot gastar en una sola compra o en diverses fins a l'esgotament del saldo.

La targeta permet comprar a tots els establiments alimentaris que tinguin datàfon  i cal comprar aliments bàsics com verdura, fruita, ous, carn, peix, pasta, arròs, cereals, llegums, llet i derivats làctics com els iogurts, pa, oli, sal, sucre, xocolata i fruits secs. No es pot comprar begudes amb sucres (evitar també els sucs ja que es poden consumir directament amb la fruita), ni altres tipus de begudes (com begudes alcohòliques, begudes energètiques,...), etc. 

Es pot consultar tota la informació necessària relativa a aquestes targetes, així com a la seva forma d'obtenció i utilització, a través d'aquest enllaç:

http://tarragones.cat/ensenyament/targetes-menjadors-escolars

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D