Dimarts 30 de Novembre de 2021

CAMPANYA 'ESTABLIMENT SEGUR CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA'

Amb aquest missatge es vol ampliar el suport social a les dones que travessen aquestes situacions i que actualment poden estar aïllades. Una dona que s’acosta a un establiment i veu aquest cartell sap que pot comptar amb algú, que serà escoltada i podrà explicar la seva situació i que aquesta persona trucarà per ella al 900900120.
CAMPANYA 'ESTABLIMENT SEGUR CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA'

Imatge d'un dels cartells d'aquesta campanya.

L’Institut Català de les Dones ha posat en marxa una campanya amb l'objectiu de proporcionar recursos i acompanyament a les dones que pateixen risc de violència masclista i estan confinades als seus domicilis per l’estat d’emergència sanitària ocasionada pel COVID19.

La campanya es titula 'Establiment segur contra la violència masclista”. Aquesta iniciativa es concreta en posar en lloc visible dels comerços un cartell amb el missatge següent:“Establiment segur contra la violència masclista. Si aquests dies de confinament sents que casa teva deixa de ser un espai segur per a tu o els teus fills i filles, aquí truquem per tu al 900 900 120 o al 112. #NoEstàsSola #JoActuo”.  

Amb aquest missatge es vol ampliar el suport social a les dones que travessen aquestes situacions i que actualment poden estar aïllades. Una dona que s’acosta a un establiment i veu aquest cartell sap que pot comptar amb algú, que serà escoltada i podrà explicar la seva situació i que aquesta persona trucarà per ella al 900900120, per ser assessorada per professionals de l’advocacia, psicologia i l’atenció social, o al 112 en cas d’emergència.  

El fet de repartir pels comerços, que tenen autoritzada l’obertura, significa que no només les víctimes que la pateixen sinó membres del seu entorn familiar, veïnal, social, puguin denunciar la violència (o qualsevol sospita i/o indici d’aquesta) trucant als telèfons que s’exposen en els cartells.
  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D