Dijous 13 de Desembre de 2018

CLOENDA DEL PLA DE FOMENT DE L’OCUPACIÓ 2017

El Consell Comarcal del Tarragonès en col·laboració amb la Diputació de Tarragona ve duent a terme durant els últims anys, en el marc del Pla de Foment de l’Ocupació, un projecte adreçat principalment a la prevenció d’incendis i millores de l’espai públic en zones properes a determinats municipis de la nostre comarca.

 

Durant aquest any 2017 s’ha dut a terme un nou projecte durant un període de sis mesos que va finalitzar el passat dia 10 de novembre.

 

En concret l’actuació que s’ha executat ha anat adreçada a tasques de caire forestal i de prevenció d’incendis en zones periurbanes, i els municipis de la comarca que s’han beneficiat de l’actuació han estat Salomó, La Riera de Gaià, La Nou de Gaià, Vespella de Gaià i El Catllar.

 

El projecte ha prioritzat la neteja forestal i de vegetació, i ha permès la contractació laboral de persones en situació d’atur que han desenvolupat les seves tasques com a brigada forestal en els diferents termes municipals i amb la col·laboració dels esmentats ajuntaments.  

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D