CINEMA PER ALS CENTRES DE SECUNDÀRIA

EL PROJECTE PEDAGÒGIC MIRA’M S'OFERIRÀ ELS DIES 3 I 5 DE DESEMBRE

 

Un any més el Servei Comarcal de Joventut del Tarragonès en col·laboració amb  l’entitat Play Acció Cultural, organitzadora de Festival REC de Tarragona, ofereix als centres de secundària de la comarca l’oportunitat de gaudir del projecte pedagògic Mira’m. Un projecte que permet a l’alumnat de cursos superiors d’ESO, batxillerat i Cicles Formatius, el descobriment de projeccions de cinema no comercials, acompanyades de reflexions vers temàtiques diverses.

Al 2018 oferim dos dies de projeccions: Dilluns dia 3 de desembre la pel·lícula d’animació en anglès subtitulada en català “The Breadwinner” per treballar principalment el tema de la desigualtat de la dona en alguns països i extrapolant-lo a la nostra realitat. Dimecres dia 5 de desembre la pel·lícula hongaresa subtitulada en català “I hope you’ll die next time :-)”, per treballar el tema de les xarxes socials i les relacions entre iguals i amb adults a l’adolescència.

El lloc on es desenvoluparà l’activitat, un any més, és el Caixa Fòrum de Tarragona (C/Cristòfor Colom, 2) de 10 a 13h.

Si és necessari, des del Consell Comarcal del Tarragonès també s’ofereix desplaçament gratuït per aquells centres educatius de fora de Tarragona inscrits.

Per obtenir més informació i inscripcions només cal adreçar-se a la seu del Consell Comarcal del Tarragonès, al telèfon 977244500 o a joventut@tarragones.cat

Cal recordar que aquest projecte també compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i la Diputació de Tarragona en el marc del conveni de col·laboració i coordinació amb els Consells Comarcals.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D