Cicle de “CONTACONTES DE TARDOR AL TARRAGONÈS”

“CONTEN QUE ELS PRIMERS CRISTIANS... Fa 2018 anys, històries i creences anaven de bracet. Us convidem a conèixer-les”, és el títol del nou cicle de contes que es desenvolupa aquesta tardor a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès.

 

Un dels programes que desenvolupa el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, és el que apropa històries a través dels contes, als nens i a les nenes de la comarca. Gràcies al patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana podem donar continuïtat a aquesta activitat, amb un nou cicle “Tardor de contes a les Biblioteques i Punts de lectura del Tarragonès” amb la participació dels municipis del Catllar, Roda de Berà, els Pallaresos, la Nou de Gaià, Salomó, la Canonja, Creixell, Perafort, Vilallonga del Camp i Torredembarra.

 

La FPMC té previst celebrar el 4t Congrés Internacional d’Arqueologia Clàssica i Món Antic, el tema central del qual serà “El Cristianisme en l’Antiguitat tardana. Noves perspectives”. Com venim fent cada dos anys quan es celebra el Congrés Internacional, hem volgut que l’eix temàtic de la tardor de contes sigui el mateix “Conten els primers cristians... Fa 2018 anys, històries i creences anaven de bracet.”

 

El cicle el faran tres contacontes: la Rat Cebrián, l’Agustí Farré i la Karme González,també tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l’ensenyament i les arts escèniques, per tant, saben molt bé què es fa a les biblioteques i els continguts que poden agradar i enriquir als infants. Tots tres, des de la seva perspectiva i de la seva manera personal d’explicar contes, ens aproparan històries i emocions. La Rat “Al final de l’Imperi romà, quan era arriscat voler ser cristià”; l’Agus “Els primers cristians” i  la Karme “Pedreta a pedreta s’explica una bona historieta”.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D