Dissabte 19 de Gener de 2019

CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA DONA

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, el Consell Comarcal del Tarragonès ha organitzat un acte reivindicatiu obert a tothom.

El president, Daniel Cid, ha donat la benvinguda als assistents, incidint especialment en que és lamentable que s’hagin de celebrar jornades d’aquest tipus per reivindicar una qüestió d’igualtat que, en qualsevol cas tindria que ser totalment normal.

A continuació, la coordinadora territorial de l’Institut Català de la Dona, ha insistit en el mateix sentit i destacant que, tot i que hi ha hagut avenços, queda molt de camí per recórrer, i explicar el sentit de la campanya informativa que s’està divulgant, sota l’eslògan “veus que no veus”.

Aquest any, la commemoració del 8 de març se suma a un moviment mundial sense precedents pels drets, la igualtat i la justícia de les dones. L'assetjament sexual, la violència i la discriminació envers les dones han acaparat els titulars i el discurs públic, amb una creixent determinació en favor del canvi.

L’acte ha continuat amb una locució de la psicòloga del SIAD, Núria Farriol, que ha presentat una mostra de les escasses representacions artístiques en espais públics dedicades a la dona o siguin obres d’autores femenines.

L’Adriana Ciocoletto, del Col·lectiu Punt 6 SCCL, seguidament ha dissertat sobre l’espai públic i l’àmbit de la dona.

Per finalitzar, la consellera comarcal Laura Moya, ha llegit la declaració institucional que ha difós la Generalitat de Catalunya i que, donant suport a la campanya, defensa la visibilitat de les dones en els mitjans de comunicació.

 

(Veure més imatges)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D