Dimecres 12 de Agost de 2020

ALUMNES DE L'ESCOLA LESTONNAC VISITEN EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS

ALUMNES DE L'ESCOLA LESTONNAC VISITEN EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS

Imatge del grup d'alumnes que van visitar la seu del Consell el passat 12 de novembre.

Els dies 12 i 14 de novembre, alumnes de quart de Primària de l'escola Lestonnac de Tarragona van visitar el Consell Comarcal del Tarragonès. Els nens i nenes, acompanyats de les seves tutores i professores van ser rebuts al Saló de Plens per Joan Martí Pla, president del Consell, qui els va donar la benvinguda i va respondre totes les seves preguntes sobre la seva tasca i el funcionament de la corporació.

Joan Noguera, excap de Comunicació i treballador del Consell durant més de 19 anys, els va fer un extens repàs històric a l'edifici, des dels seus inicis com a antic Hospital dels pobres, passant per la creació de l'antic Hospital de Santa Tecla, l'època en què al segle XVI es va convertir en habitatges particulars, i la posterior remodelació de les instal·lacions per acollir les dependències del Consell Comarcal del Tarragonès a partir del 1991.

En acabar l'explicació, tots els alumnes van fer una visita als diferents departaments i van poder veure les restes romanes de l'exedra que encara es conserva a la planta baixa de l'edifici.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D