Divendres 19 de Juliol de 2019

Altafulla s’afegeix al programa “Xerrem junts” promogut pel Consell Comarcal del Tarragonès

Altafulla s’afegeix al programa “Xerrem junts” promogut pel Consell Comarcal del Tarragonès

Les persones nouvingudes s’immergeixen en el català mitjançant la conversa col·loquial.

L’Ajuntament d’Altafulla, a través de la regidoria d’Ensenyament i l’Escola Municipal d’Adults, s’ha afegit al projecte “Xerrem junts” amb la finalitat de crear una xarxa de voluntariat al municipi que col·labori en l'aprenentatge de la llengua catalana dels alumnes que participen en els cursos d’alfabetització en català.

Aquest programa està promogut pel Consell Comarcal del Tarragonès i compta amb la participació de l'Associació de Professionals i Estudiosos de la Llengua i Literatura Catalanes (APELLC) i la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL).

Xerrem junts és una iniciativa que promou la creació d’espais socials de trobada i comunicació de persones adultes en català, uns espais on es troben setmanalment i durant un temps indefinit persones que volen practicar oralment el català amb persones que col·laboren per fer-ho realitat. En aquests espais, les persones nouvingudes s’immergeixen en el català mitjançant la conversa col·loquial.

Més enllà de la millora en competència oral bàsica de català, també es fomenta i s’obté cohesió social, coneixement i estima del país, diàleg intercultural, reforçament de l’entitat acollidora i apoderament personal.

Per participar d’aquesta xarxa, cal que us poseu en contacte amb l’Escola Municipal d’Adults, al telèfon 977651085, o bé, al correu electrònic.

Està previst que el dimarts 2 d’abril a la tarda, tècnics de la CAL impartiran un curs de formació als voluntaris i voluntàries que vulguin participar en aquest programa de conversa. Aquesta proposta afavorirà a tots els alumnes de l’Escola Municipal d’Adults d’Altafulla que necessitin practicar el català

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D