Dissabte 23 de Febrer de 2019

Activitat “Estima’t com ets”

Des de la Unitat d’Infància i Família de l’Àrea Bàsica del Consell Comarcal del Tarragonès, i a través del programa de Tallers Socioeducatius del Tarragonès (TASTA) es realitzarà durant la última quinzena de maig, l’activitat “Estima’t com ets” als municipis de: El Catllar (21 de maig), La Riera (23 de maig), Creixell (28 de maig), La Pobla de Montornès (29 de maig), Els Pallaresos (30 de maig), Vilallonga (31 de maig) i La Pobla de Mafumet (7 de juny).

“Estima’t com ets” és una activitat familiar dirigida a infants de 3 a 11 anys i les seves mares i pares. Consta d’un conte (“Tu pots fer-ho Lyco”) i  una dinàmica sorpresa. L’objectiu es reforçar l’autoestima i la seguretat en sí mateixos de les nenes i els nens.

Els Tallers d’Acció socioeducativa del Tarragonès (TASTA)  és un servei itinerant d’intervenció socioeducativa no residencial de la comarca del Tarragonès. La finalitat del programa és el reforç educatiu complementari a l’escola i la família fora d’horari escolar i la prevenció de les situacions de risc en la infància. L’acció educativa integra com a destinataris de les activitats tant als propis infants (de 3 a 16 anys) com a les seves famílies.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D