ACTE DE CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA DONA

El Consell Comarcal del Tarragonès ha realitzat un acte per celebrar el "Dia de la Dona".

Amb l'assistència de treballadors i treballadores,  i públic extern, a la Sala de Plens de l'ens el president del Consell, Sr. Pere Virgili, ha presentat l'acte fent una referència a la situació real de la dona en el món, facilitant unes dades globals que marquen una diferència escandalosa en respecte a l'home.  Ha criticat que, tot i les declaracions públiques i la normativa general, hi ha una manca d'acció i una falta de voluntat política per la seva aplicació.

Ha reconegut que en l'entorn més immediat, tot i que la situació és menys dramàtica, hi perduren unes situacions que cal corregir i, posant alguns exemples molt propers, ha fet una crida a no rebaixar la lluita.

La presidenta de l'Àrea de la Dona, Sra. Dolors Fontuny, ha llegit el "Manifest Institucional", fent un breu comentari sobre el mateix.

A continuació, l'equip de l'Àrea de Serveis Socials del Consell, ha presentat un anàlisi mostrant el punt en el qual ens trobem actualment en matèria d'equitat, i posteriorment, amb la participació del públic, s'han analitzat diferents situacions quotidianes en les que es veuen accions "normals" que evidencien que hi ha un tracte discriminatori que cal corregir.

 

(Veure imatges)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D