Divendres 22 de Juny de 2018

ACTE DE CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA DONA

El Consell Comarcal del Tarragonès ha realitzat un acte per celebrar el "Dia de la Dona".

Amb l'assistència de treballadors i treballadores,  i públic extern, a la Sala de Plens de l'ens el president del Consell, Sr. Pere Virgili, ha presentat l'acte fent una referència a la situació real de la dona en el món, facilitant unes dades globals que marquen una diferència escandalosa en respecte a l'home.  Ha criticat que, tot i les declaracions públiques i la normativa general, hi ha una manca d'acció i una falta de voluntat política per la seva aplicació.

Ha reconegut que en l'entorn més immediat, tot i que la situació és menys dramàtica, hi perduren unes situacions que cal corregir i, posant alguns exemples molt propers, ha fet una crida a no rebaixar la lluita.

La presidenta de l'Àrea de la Dona, Sra. Dolors Fontuny, ha llegit el "Manifest Institucional", fent un breu comentari sobre el mateix.

A continuació, l'equip de l'Àrea de Serveis Socials del Consell, ha presentat un anàlisi mostrant el punt en el qual ens trobem actualment en matèria d'equitat, i posteriorment, amb la participació del públic, s'han analitzat diferents situacions quotidianes en les que es veuen accions "normals" que evidencien que hi ha un tracte discriminatori que cal corregir.

 

(Veure imatges)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D