Divendres 22 de Juny de 2018

8a SETMANA DE LA IGUALTAT: DONES i ESPORT 2016

2016_DONESTeniu a la vostra disposició tot el dossier i el full d’inscripció de la 8a edició de la “Setmana de la Igualtat: dones i esport”, que convoquem conjuntament amb el Consell Esportiu  del Tarragonès.

 

El ventall d’activitats és força atractiu i variat. L'objectiu final és dinamitzar i fomentar la pràctica habitual de l’esport dins el col·lectiu de joves i dones, com també de la vessant de l’esport en família. Activitats com el patinatge en línia. judo, activitats medi aquàtic, tir amb arc, tennis, pàdel, aquagym, dances i balls, activitats dirigides, ioga,marxa nòrdica, fitness, caminades, gimnàstica, zumba, golf, curses d’orientació, tennis platja, vela i una conferència sobre nutrició.

 

En algunes activitats, la inscripció es gestiona directament a la seu col·laboradora però, a la majoria dels casos, heu de tenir en compte que és necessària una inscripció prèvia al full que teniu disponible a aquest enllaç, per a poder concretar la participació, ja que hi ha activitats en que aquesta està limitada a un nombre determinat.

 

La data límit d’inscripció finalitza el proper 2 de març.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D