35 PERSONES FINALITZEN ELS CURSOS DEL SERVEI D’ACOLLIDA COMARCAL

Recentment s’ha celebrat la cloenda de tres cursos del Servei d’Acollida Comarcal que, tot i estar oberts a tothom, serveixen per assolir el Certificat del Servei d’Acollida que atorga la Generalitat.

Dos dels tres cursos són de “Coneixement de la Societat Catalana i el seu marc jurídic”, un curs de 15 hores que planteja les bases culturals, costums i normes de convivència dins la nostra societat.

Aquest curs s’ha realitzat a Altafulla, amb la participació de 11 homes i 2 dones d’origen marroquí que duen uns quants anys residint a Altafulla.

En l’altre curs, desenvolupat a la Riera de Gaià, totes les participants eren dones marroquines, i d’elles 11 van obtenir el certificat.

Un tercer “Curs d’alfabetització en català” es va clausurar a Creixell. En ell hi van participar 15 dones marroquines, de les quals 11 van obtenir el certificat.

A part de la participació en els cursos, la majoria d’aquestes persones complementaven la formació amb altres activitats, com ara la sortida del Dia de les Famílies a l’Anella Mediterrània o a tallers de “construïm ciutadania”.

Aquestes accions formatives serveixen per a completar l’itinerari formatiu que els permet assolir el Certificat del Servei d’Acollida uqe atorga la Generalitat.

 

(Veure més imatges)

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D