2a JORNADA DEL MIRA'M

Un any més, gràcies a la col·laboració entre  l’entitat Play Acció Cultural, organitzadora de Festival REC de Tarragona, i el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès, els centres de secundària de la comarca han tingut l’oportunitat de gaudir del projecte pedagògic Mira’m. Recordem que aquest consisteix en la visualització d’una projecció, enguany el documental “No t’aturis”. , En aquesta segona jornada de Mira’m, que també ha tingut lloc al Caixa Fòrum de Tarragona durant el matí de dilluns, 5 de desembre, ha comptat amb la participació de 140 alumnes de 2n de Batxiller de diferents centres del Tarragonès que, després de la projecció, els alumnes han pogut participar en el posterior debat sobre els temes tractats entre l’alumnat assistent i els protagonistes del film; Miquel, Jessica i Tajín, tots ells de L’INS Milà i Fontanals, de Barcelona. També hi ha participat la directora del projecte, la realitzadora i directora de fotografia Aïda Torrent.

L’Aïda és membre fundadora de Camille Zonca Produccions (2010) i dins del marc de la productora acumula una llarga experiència en direcció i realització de sèries documentals divulgatives per a la televisió.

Aquest projecte està inclòs en el Pla Comarcal de Joventut del Tarragonès i rep el suport de la Direcció General de Joventut.

 

(Veure imatges)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D