Dissabte 23 de Febrer de 2019

“ESPORTS I CULTURA. JUGUEM ALS JOCS MEDITARRANIS”,

“ESPORTS I CULTURA. JUGUEM ALS JOCS MEDITARRANIS”, és el títol del cicle de contes que s’està desenvolupant aquesta primavera a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès.

 

Un dels programes del Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, és el que apropa històries a través dels contes, als nens i a les nenes de la comarca. Gràcies al patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana podem donar continuïtat a aquesta activitat, amb un nou cicle “Primavera de contes a les Biblioteques i Punts de lectura del Tarragonès” amb la participació dels municipis de Salomó, Creixell, la Secuita, Roda de Berà, Torredembarra, la Canonja, Perafort, els Pallaresos, Vilallonga del Camp, Constantí, la Nou de Gaià i la Riera de Gaià.

 

Per tal d’afegir-nos als actes que s’organitzen per celebrar els Jocs del Mediterrani, aquest cicle el dediquem a l’esport i la cultura, amb l’objectiu de fomentar els valors de l’esport: l’esforç, el treball en equip, l’amistat, etc.

 

El cicle el f

an tres contacontes amb una àmplia experiència en explicar històries, tant a grans com a petits. L’Imma Pujol, l’Agustí Farré i l’Eugenia González de la Rosa, també tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l’ensenyament i les arts escèniques, per tant, saben molt bé què es fa a les biblioteques i els continguts que poden agradar i enriquir als infants. Tots tres, des de la seva perspectiva i de la seva manera personal d’explicar contes, ens aproparan històries i emocions sorgides de la relació de l’esport i la cultura. L’Imma “Contes per moure el cos i desvetllar la ment. Històries amb esperit olímpic”; l’Agus “Samarreta sense mànigues, pantalons curts. Corre, corre” i  l’Eugenia “Juga que juga”.

 

Us animem a assistir-hi, a divertir-vos i a descobrir quantes coses s’aprenen amb l’esport!

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D