Divendres 19 de Juliol de 2019

“DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES I ELS JOCS MEDITERRANIS”

El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF), de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès, amb motiu del “Dia Internacional de les Famílies”, va organitzar una visita a l’Anella Mediterrània, com una activitat cultural i de lleure. 

El SOAF del Tarragonès és un servei per afavorir relacions familiars saludables i enfortir les habilitats parentals, i ofereix, entre altres coses, orientació sobre qüestions relacionades amb l'educació dels fills i filles, inculcant hàbits saludables, fomentant valors, gestionant conflictes, donant suport i acompanyament a les famílies en cas de presentar-se alguna dificultat.

Dins el seu tarannà hi ha l’organització de diferents activitats i trobades per afavorir les relacions inter i intrafamiliars.

Per aquesta visita es va convidar a les famílies de la Comarca del Tarragonès a gaudir d’una visita guiada i gratuïta a l’Anella Mediterrània dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, tot seguint els objectius primers de compartir un temps fent una activitat cultural i de lleure.

En total hi van assistir més de 70 persones de diferents edats.

Pere Valls, membre de l’equip d’organització del Jocs Mediterranis i, per altra banda, vicepresident del Consell Esportiu del Tarragonès, fou l’amfitrió que va guiar la visita i va informar minuciosament sobre les instal·lacions i la riquesa que representarà per a la ciutat durant i després dels jocs.

Al grup els van acompanyar el president del Consell Comarcal, Daniel Cid, i el conseller comarcal portaveu de l’Àrea de Benestar Social, Antonio López.

 

(Veure més imatges)

 

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D