20 ALUMNES ACABEN ELS CURSOS DE SERVEI D’ACOLLIDA DEL TARRAGONÈS

Ahir, dimecres 21 de juny de 2017, es van clausurar els cursos de Servei d’acollida del Tarragonès va celebrar al Morell i a Creixell.

Al Morell, al Centre de la Gent Gran del Morell, es va realitzar el Mòdul C, de “Coneixement de la Societat Catalana i el seu marc jurídic”. En ell hi van participar 16 alumnes, dels quals, 9 van obtenir el certificat d’assistència. Els participants eren de Pakistan , Marroc i Ucraïna. 

Els certificats els van lliurar el Vicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès, el Sr. Martí Pla i la regidora del Morell, Mª Jesús Valldosera. 

Per altra banda, a Creixell, el curs es va desenvolupar a Cal Cabaler.  Allí s’impartia el Mòdul B, de “Coneixement Laboral”. En ell hi van participar 14 alumnes, dels quals, 11 van obtenir el certificat d’assistència. En aquest cas l’origen dels alumnes és Marroc i Ucraïna. 

El lliurament dels certificats va anar a càrrec de Pere Virgili, President del Consell Comarcal del Tarragonès, de Jordi Llopart, alcalde de Creixell i de Pilar Romero, regidora de Creixell.

(Veure més imatges)

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D