168 JOVES HAN GAUDIT UN ANY MÉS DEL MIRA’M

Novament el Servei Comarcal de Joventut del Tarragonès en col·laboració amb  l’entitat Play Acció Cultural, organitzadora de Festival REC de Tarragona, ha ofert als centres de secundària de la comarca l’oportunitat de gaudir del projecte pedagògic Mira’m.

Enguany el projecte s’ha dut a terme els dies 3 i 5 de desembre al Caixa Fòrum i ha comptat amb la participació de 168 alumnes de 1r de BAT del col·legi Vedruna Sagrat Cor, 3r i 4t d’ESO del Col·legi Mare Nostrum i 1r i 2n del Cicles Formatius d’Intergració Social i Animació Sòcio cultural i turística de l’INS Vidal i Barraquer.

El primer dia s’ha vist la pel·lícula  d’animació del 2017 “The Breadwinner”, de la directora Nora Twomey, co-produïda per Angelina Jolie, que ha servit per treballar diferents eixos de treball, com la situació de la dona i la desigualtat, el canvi d'identitat i l'adaptació al context i el context històric i polític actual de l'Orient. Això s’ha dut a terme amb la presència de la guionista de la pel·lícula, Anita Doron, que ha participat de la segona part de l’activitat destinada al debat amb l’alumnat assistent, molt interessat i participatiu.

El segon dia s’ha projectat la pel·lícula hongaresa “I hope you’ll die next time :-)!” i ha comptat amb la presència al col·loqui del seu director, Mihály Schwechtje, que ha compartit amb l’alumnat assistent la seva experiència en la realització de la pel·lícula i temes als que aquesta fa referència com l'ús de les xarxes socials i les relacions en els adolescents i el seu entorn.

Les dues jornades han estat molt profitoses i molt ben valorades tant pels centres educatius assistents com per les persones implicades en la realització de l’esdeveniment.

Cal recordar que aquest projecte compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i la Diputació de Tarragona en el marc del conveni de col·laboració i coordinació amb els Consells Comarcals.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D