Divendres 19 de Juliol de 2019

120 “SENIORS” DEL TARRAGONÈS FAN SALUT CAMINANT

Un grup de 120 persones de diferents associacions de gent gran del Tarragonès, agrupades en el marc del Consell Consultiu de la Gent Gran, han realitzat la tradicional caminada curta de primavera, que enguany ha seguit l’itinerari de Torredembarra a Tamarit per la platja.

Un total de 8 quilòmetres fets a bon ritme, on els caminants, a part de fer salut, han pogut fruir de les vistes de les cales, del far de Torredembarra i  dels aiguamolls de la desembocadura del Gaià.

Com és habitual, els ha guiat, donant-los tota mena d’explicacions, el vicepresident del Consell Comarcal, i conseller comarcal, portaveu de la comissió informativa de la gent gran, Antonio López, gran coneixedor de tots els camins de la nostra comarca.

Els caminants eren de diferents municipis; Torredembarra, Roda de Berà, la Canonja i Tarragona, i han estat traslladats en l’autocar del Consell des del seu origen al Club de Vela de Torredembarra, punt de partida, i han, en arribar a Tamarit, l’autocar els ha retornat a casa.

 

(VEURE MÉS IMATGES)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D