Dissabte 29 de Febrer de 2020

Garantia Juvenil

La inscripció es pot fer des de les diferents Oficines de Treball i també a través del personal del Servei Comarcal de Joventut del Tarragonès, que es desplaça a diferents Punts Joves, Punts d'Informació Juvenil i a l'Oficina Jove Tarragonès per facilitar els tràmits.

La Garantia Juvenil és una iniciativa Europea de lluita contra l’atur juvenil que té l'objectiu de garantir que els joves de 16 a 29 anys rebin una oferta concreta de formació, de feina o de període de pràctiques.

Per apuntar-s'hi cal complir una sèrie de requisits i pot aportar-vos una sèrie d'avantatges que podeu consultar a la web http://garantiajuvenil.gencat.cat/ o en aquest díptic.

Al Consell Comarcal hi ha quatre professionals que atenen el jovent dels municipis del Tarragonès facilitant informació i donant suport a la inscripció a aquelles persones joves que ho requereixin i que compleixin els requisits.

Podeu veure els punts de suport a la inscripció comarcals en aquest link.

Els professionals que fan aquesta tasca estan contractats gràcies al finançament de diferents institucions, com la Direcció General de Joventut i la Diputació de Tarragona en el cas de les tècniques compartides de Joventut, i a la Iniciativa d'Ocupació Juvenil de la Unió Europea (Fons Social Europeu), el Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Seguretat Social, en el cas de dues persones referents d'ocupació.

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D