Diumenge 18 de Abril de 2021

Presidència

Joan Martí Pla i Pla, President del Consell Comarcal del Tarragonès

Benvolguts i benvolgudes,

Sigueu tots benvinguts i benvingudes al Consell Comarcal del Tarragonès. El passat 15 de juliol de 2019 vaig ser investit president d’aquesta corporació. És per a mi un honor, però sobretot també una gran responsabilitat, estar al capdavant del Consell des d’on em comprometo a treballar amb la màxima dedicació, esforç i treball per a tota la gent de la nostra comarca.

Aquesta ha de ser la premissa que marqui la IX Legislatura: treballar intensament i amb rigor per als municipis del Tarragonès, acompanyant-los en el seu dia a dia, mancomunant serveis, fent la seva gestió més fàcil i resolent les problemàtiques que els hi puguin sorgir. Tenim l’obligació doncs de ser resolutius i eficaços, aquest és el nostre compromís. La política no és un espai per fer partidisme ni confrontació. Tot el contrari, la política és assolir consensos, punts de trobada i buscar la manera d’avançar i progressar.

En el mandat anterior vam aconseguir sanejar l’economia del Consell Comarcal del Tarragonès; vam resoldre el problema del contracte de la brossa; l’àrea de Serveis Socials de l’ens va créixer de forma significativa per donar resposta a la problemàtica generada en temps de crisi; vam mantenir els serveis de col·laboració i suport en l’àmbit d’Ensenyament i Joventut; i vam seguir amb les accions en matèria de Medi Ambient, Promoció Econòmica, Urbanisme i Cultura. Donar continuïtat a tot això és el que ara toca.

Moltes vegades s’ha posat en entredit la tasca i funció dels Consells Comarcals. Permeteu-me doncs que trenqui una llança a favor de la nostra gestió i de la feina que dia a dia fan els treballadors d’aquesta casa. El Consell Comarcal del Tarragonès és un instrument que dona servei als municipis petits i permet arribar als ciutadans amb prestacions i serveis que les dimensions d’aquests ens locals no ho permeten. Al Consell agrupem els esforços, escoltem les necessitats i propostes de cadascun dels ajuntaments per tal d’avançar plegats i donar respostes a totes les persones de la comarca, sense distincions, vetllant perquè aquelles que viuen en petits municipis puguin gaudir dels mateixos serveis que les que viuen en poblacions més grans. Només així, contribuïm a fomentar la qualitat de vida del nostre territori, el seu desenvolupament i la seva riquesa.

Com a president del Consell Comarcal del Tarragonès em poso a la vostra disposició per treballar per aquest objectiu comú. Aquí sempre hi trobareu un espai on fer arribar les vostres propostes i on ser escoltats, perquè només sumant podrem arribar més lluny.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D