Presidència

Daniel Cid Ricote, President del Consell Comarcal del Tarragonès

 

Benvolgudes i benvolguts,

M’adreço a tots vosaltres per donar-vos la benvinguda al Consell Comarcal del Tarragonès, un ens que treballa conjuntament amb el teu ajuntament per ser molt a prop de les persones de la comarca. Aquesta web és una bona eina que t’ha de servir perquè ens coneguis una mica millor i per fer-te arribar, de forma àgil i ràpida, tota la informació que et pugui ser útil.

El Consell Comarcal del Tarragonès agrupa els esforços, necessitats i propostes de cadascun dels ajuntaments per tal de sumar forces i oferir el millor serveis a totes les persones de la comarca, tenint especial atenció perquè aquelles que viuen a municipis petits puguin gaudir dels mateixos serveis que les que resideixen a poblacions més grans.

Mitjançant les nostres àrees treballem en tots els àmbits d'actuació: serveis tècnics, medi ambient, ensenyament, serveis socials, cultura, joventut...  Amb aquests equips de tècnics i professionals donem suport als ajuntaments per aconseguir un territori més desenvolupat, més ric, més just i amb més qualitat de vida.

El Tarragonès, comarca rica en contrastos, conformada per vint-i-dos municipis, de característiques i necessitats ben diferents, activa, dinàmica i emprenedora i amb un entorn natural exquisit, té alguns municipis petits, de pocs habitants i recursos molt limitats, que es veurien amb serioses dificultats per desenvolupar determinats projectes si no tinguessin al costat un ens supramunicipal que treballa per aconseguir subvencions i per tirar endavant projectes d'àmbit i interès comarcal, amb el suport dels altres municipis i altres entitats.

Totes aquestes característiques fan que la tasca del Consell Comarcal al servei de tots els ciutadans mitjançant els seus Ajuntaments sigui rica, diversa i permeti optimitzar els recursos i reduir les despeses.

Com a president d'aquesta institució us vull obrir la porta d'aquest espai virtual, que us aproparà a la seva realitat quotidiana.

Sigueu benvinguts i benvingudes al Consell Comarcal del Tarragonès!

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D